Behandlingar

Vi erbjuder olika behandlingar

Acnebehandling och epidermal regenesi.
Epidermal regenesi reducerar och eliminerar acne, acne ärr, stora porer, ålders- och pigmentfläckar, samt hudbristningar (strior) och operationsärr.

Hudföryngring med Vital Injector
Med åldern minskar mängden fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden, vilka är ämnen som ger volym och stöd till vårt ansikte. Med tiden ser du begynnande linjer, fåror och rynkor som tillsammans med förlusten av volym i ansiktet visar synliga tecken på åldrandet.

Kemisk Peeling
Lactoserumbehandling utföres för att avlägsna döda och förhornade celler i hudens yttersta lager på ett effektivt och skonsamt sätt.
Detta skapar förutsättningar för att en frisk hud skall kunna läka fram.

LED-ljusterapi
Med LED kan man, i mycket ren form, återskapa de flesta våglängder som finns i solljuset. Det betyder att man kan välja ut våglängder (färger) som har önskad terapeutisk effekt och ge dem i stora doser utan att få med solens skadliga våglängder som te.x. Ultra Violett ljus (UV).

Ögonfransar och Ögonbryn
Vid frans- och brynfärgning tar man fram det bästa i ditt ansikte. Formen och färgen anpassas efter det naturliga för just ditt ansikte.

Permanent Make Up
Micropigmentering innebär att man gör ett inplantat i huden med EU-godkända medicinska färger bestående av järnoxid. Dessa innehåller ej tungmetaller och är ej heller allergiframkallande

SPM-Lymfdränage
Vacummassage som arbetar i tre steg. Lymfdränerande, aktiverande av fettförbränningen och uppstramande för bindväven

Ultraljud
Behandlingen består av djuprengöring, peeling, penetrering och mikromassage

Vaxning
Ett vax strykes över huden där håren som skall avlägsnas växer.

IPL
IPL för hudföryngring, photoskin rejuvenation, behandling av ytliga blodkärl och pigmentfläckar.

Microneedling med Dermapen
Micro-Needling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Behandlingsmetoden är också mer djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling.

Filler behandlingar med Z-fill
Den renaste hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung ligger till grund för den nya ZFill-generationen av Zimmer MedizinSysteme. Produktens produktlinje omfattar tre injicerbara fillers som täcker hela spektrumet av ansiktsföryngring och volymförstärkning