Acnebehandling och epidermal regenesi.

Epidermal regenesi reducerar och eliminerar acne, acne ärr, stora porer,  ålders- och pigmentfläckar, samt hudbristningar (strior) och operationsärr.Epidermal regenesi är en unik kombination av flera behandlingar, SPM-vacupress, lactosyra, ultraljud och LED-photo terapi. Detta koncept reparerar skadad hud mycket effektivt.

Före och efter bilder på acnepatienter;

SPM-vacupress behandling:
SPM-vacuprss behandling utförs för att driva ut slagg och vätska ur lymfbanorna, få igång cirkulationen, höja ämnesomsättningen i huden samt för att få en fastare bindväv (hud).

 

Lactoserum behandling:

Lactoserumbehandling utförs för att avlägsna döda och förhornade celler i hudens yttersta lager på ett skonsamt och effektivt sätt.
Detta skapar förutsättningar för att en frisk hud skall läka fram.
Behandlingen reducerar stora porer, pormaskar, acne,  acneärr, rynkor och hudbristningar samt pigmentfläckar. Lactoserum är ett kroppseget ämne bestående av mjölksyra, kiseldioxid och dejoniserat vatten.

 

 

Ultraljudsbehandling:
Ultraljudsbehandling utförs för att rengöra och avlägsna döda hudceller. Behandlingen sätter igång cirkulationen och återskapar snabbare en ny och frisk hud.

 

 

LED-Photo Therapy
LED-Photo Therapy reducerar aktiv acne, acneärr, stora porer samt slapp och åldrad hy.
LED-Photo Therapy behandlingen dödar vissa bakterier på huden (tex acne vulgaris) samt ökar mängden phagocyter vilka har till uppgift att kämpa mot infektioner i huden.  Infraröda och röda ljuset är inflammationshämmande och stimulerar tillväxten av elastin och collagen, som formar och ger  spänst åt huden. Behandlingen ger även tillskottsenergi till cellerna.

Epidermal regenesi anpassas enligt kundens hy och ålder.